طراحی سایت ارز دیجیتال
این روزها و با توجه به رکود موجود در بازار بورس داخلی تمایل معامله گران به سمت ترید کردن در بازارهایی همچون کریپتو زیاد شده و اکثرا توصیه به خرید و فروش و کسب سود از این حوزه به کاربران عادی افزایش یافته است و تعداد کاربران ایرانی که به این حوزه رجوع کردهاند نیز مانند دیگر نقاط دنیا در حال افزایش است. علی رغم وجود امکانات کسب درآمدی مختلف در صرافیهای ارز دیجیتال خارجی، وجود مواردی همچون عدم امکان استفاده از ریال به صورت مستقیم در این پلتفرمها، تحریمها و ممنوعیت استفاده کاربران ایرانی از صرافیهای خارجی و دیگر موارد مشابه ، امکان استفاده و فعالیت کاربران ایرانی در صرافیهای خارجی را محدود کرده و کاربران با خطر و ریسک بالایی مشغول بکار هستند . پیامد این موضوع احساس نیاز شدید به وجود بسترهایی است که خرید رمزارزها با استفاده از ریال در داخل کشور امکانپذیر نماید . این موضوع باعث شده تا افراد دیگری که سابقه فعالیت، توانایی و دانش بیشتری در مورد تکنولوژی و این حوزه دارند تصمیم به راه اندازی چنین بسترهایی بگیرند و از این طریق از یکی از مهم ترین امکانات کسب درآمدی موجود در این حوزه در حال حاضر به کسب سود و درآمد بپردازند. نتیجه این امر راه اندازی روزافزون صرافیهای رمزارزی در داخل کشور است . با توجه به افزایش دانش و نیاز کاربران به امکانات مختلف و وجود امکان فعالیت در صرافیهای خارجی، صرافیهای دیجیتال داخلی با ارائه امکانات مختلف در حال رقابت با یکدیگر هستند.
با توجه به نکات ذکر شده نیاز به حضور بسترهایی که چنین صرافیهایی را راه اندازی نمایند بسیار احساس میشود. آوا سیستم یکی از شرکتهایی است که با فراهم آوردن بستری مناسب و با کاربری ساده برای راهاندازی صرافیهای آنلاین رمزارزی سعی در ارائه خدمت به افراد یا شرکتهایی دارد که قصد دارند در کوتاهترین زمان ممکن صرافی آنلاین ارزدیجیتال راه اندازی کنند و هم زمان با سرعت بالای راهاندازی، از امکانات و پشتیبانی مناسبی برخوردار باشند. طراحی سایت ارز دیجیتال و صرافی آنلاین یکی از نیازمندیهای کسب و کارهای نوپای فعال در این زمینه است.
صرافی دیجیتال چیست ؟
صرافی دیجیتال در واقع بستری است بر فضای اینترنت که کاربران میتوانند برای خرید، فروش و بهطور کلی معامله ارزهای دیجیتال فعالیت نمایند . صرافیهایی که مجازی هستند و در قالب سایت یا اپلیکیشن موبایل فعالیت میکنند.
اگر نمیدانید صرافی ارز دیجیتال چیست، معاملات در آن چگونه انجام میشود، چه انواعی میتواند داشته باشد و چگونه در ایران میتوانیم از آنها استفاده کنیم، این مقاله را تا انتها بخوانید.
با ثبتنام در یک صرافی ارز دیجیتال کاربر می تواند در قبال پول ملی یا ارز دیجیتال دیگر، ارز دیجیتال خریداری کنید یا ارز دیجیتال خود را در قبال پول ملی (مانند ریال) یا یک ارز دیجیتال دیگر به فروش برساند.
صرافی ارز دیجیتال پلتفرمی تحتوب یا نرمافزار تلفنهمراه است که میتوانید معاملات خریدوفروش بیتکوین، اتریوم و سایر آلتکوینها را بهوسیلهی انجام دهید. این صرافیها به دو شکل متمرکز و غیرمتمرکز تقسیم میشوند. در سیستم متمرکز شما با شارژ حساب خود و ثبت سفارش بهصورت خودکار، میتوانید معامله کنید. در ایران، صرافیهای معتبر ارز دیجیتال با سیستم متمرکز کار میکنند.
ما دونوع صرافی داریم که در اینجا تفاوت این دو را به شرح مختصر برایتان توضیح میدهیم :
صرافی متمرکز :
همانطور که از اسمش پیداست، توسط یک نهاد یا شرکت خاص اداره میشود و کنترل کامل صرافی و همچنین داراییهای داخل صرافی در دست چند شخص یا نهاد است.
بیشتر صرافیهای ارز دیجیتال ازجمله بایننس، کوین بیس، کراکن، هوبی (Houbi)، بیتفینکس (Bitfinex) و … از نوع متمرکز هستند و طبق دادههای کوین مارکت کپ، در زمان نوشتن این بخش از مقاله، بیش از ۹۰٪ از حجم معاملات ارزهای دیجیتال در اختیار صرافیهای متمرکز قرار دارد.
در این صرافیها کنترل کامل داراییهای دیجیتال افراد در دست صرافی است. در حقیقت داراییها در کیف پول صرافیها نگهداری میشود و فقط عدد موجودی در حساب کاربران صرافی لحاظ میشود.
یکی از بزرگترین ضعفهایی که میتوان به صرافیهای متمرکز نسبت داد، همین متمرکزبودن است که بهعقیده فعالان این حوزه، برخلاف ذات غیرمتمرکز ارزهای دیجیتال است. این نقطه ضعف، بهخصوص در میان کاربران ایرانی که بهدلیل تحریمها همیشه در خطر مسدودشدن حساب قرار دارند بیشتر به چشم میآید.
صرافی غیر متمرکز :
در واقع اصلی ترین مزیت صرافی غیر متمرکز همان معماری توزیع شده و غیر متمرکزی است که از کنترل شدن معاملات توسط یک شخص یا سازمان جلوگیری می کند. علاوه براین می توان به مزایای زیر نیز اشاره کرد.
امنیت و مقاومت بالا در مقابل هک: دارایی های کاربران در صرافی های DEX ذخیره نمی شود. از طرفی هک کردن یک سیستم توزیع شده بسیار سخت و مشکل است. بنابراین امنیت دارایی ها و اطلاعات در DEX بیشتر خواهد بود.
جلوگیری از دستکاری در معاملات: در گذشته سابقه داشته که بعضی از صرافی ها با دستکاری در معاملات باعث بالا رفتن یا پایین آمدن قیمت ها شده اند. در صرافی غیر متمرکز امکان چنین کاری به حداقل می رسد.
نا محدود بودن: یکی از مشکلاتی که خصوصا ما ایرانی ها با آن رو به رو هستیم، مسئله تحریم ها و قوانین داخلی کشور ها است. صرافی های بین المللی به ایرانی ها خدمات ارائه نمی کنند و حتی دارایی های آن ها را مصدود می کنند. صرافی های غیر متمرکز این مشکل را هم حل کرده اند. زیرا هیچکس حق محدود کردن کسی برای استفاده از امکانات این صرافی ها را ندارد.
معایب صرافی غیر متمرکز
صرافی غیر متمرکز مشکلات حل نشده زیادی دارد. این مشکلات باعث شده است تا در اکثر موارد تریدر ها قید استفاده از این پلتفرم ها را بزنند. در واقع صرافی های توزیع شده کاربرد زیادی ندارند و در حال حاضر تنها افرادی با مقاصد خاص از DEX ها استفاده می کنند.
غیر قابل بازیابی بودن دسترسی: برخلاف صرافی های متمرکز، هیچ راهی برای بازیابی رمز عبور های فراموش شده یا معاملات اشتباه خود ندارند.
بهترین صرافی ارز دیجیتال چه ویژگیهایی دارد؟
امنیت (Security): به طور قطع مهمترین و اصلیترین معیاری که در انتخاب صرافی باید به آن دقت داشته باشید، امنیت است.
پشتیبانی (Support): پشتیبانی یک صرافی آنلاین ارز دیجیتال هم از آن مواردی است که نباید از آن غافل شد.
احراز هویت در صرافیها (KYC): صرافی باید برای فعالیت (خرید و فروش ارزهای دیجیتال) در یک صرافی باید احراز هویت نماید.
رتبه الکسا (Alexa Raking): اما با بررسی رتبهی الکسا سایتها میتوان میزان اعتبار و تعداد کاربرهای صرافیها را پیشبینی کرد.
میزان کارمزد (Commission): نرخ کارمزد به یکی از مهمترین معیارها در انتخاب یک صرافی ایدهآل ارز دیجیتال تبدیل خواهد شد.
تجربه کاربری (UX) و رابط کاربری (UI): یکی از ویژگیهای مهم یک صرافی ارز دیجیتال، داشتن رابط کاربری ساده است.
شفافیت صرافیها (Transparency):شفافیت یعنی شما بدانید که دفتر این صرافی کجاست و اعضای تیم چه کسانی هستند.
حداقل مبلغ سفارش (Minimum Order Amount): صرافیای را انتخاب کنید که حداقل مبلغ سفارش آن کمتر از بقیه باشد.
پشتیبانی از ارزهای مختلف (Number of Coins): ضرب المثل معروف میگویند همه تخممرغهای خود را در یک سبد نگذار.
اعتبار صرافی ارز دیجیتال (Validity): نظرات کاربران و کارشناسان، حضور در شبکه های اجتماعی و تعداد کاربران فعال در صرافی
نقدینگی و حجم معاملات انجام شده یک صرافی (Liquidity and Trading Volume): حجم تعاملات روزانه و ماهانه
قیمتهای واقعی در صرافیها (Real Prices): دقت داشته باشید که قیمت ارزهای دیجیتال لحظهای تغییر میکند
معامله ارزهای دیجیتال با هم: به معامله دو ارز به صورت هم زمان با یکدیگر، معامله جفت ارز هم میگویند.
تیم آوا سیلک تمامی بخش های سایت شما، از جمله کیف پول و هسته معاملاتی و… را به صورت اختصاصی کدنویسی و طراحی می نمایید.
یکی از مهم ترین مسائل در ساخت صرافی ارز دیجیتال امنیت سایت می باشد. تیم آوا سیلک جهت حفظ ایمنی سایت به شما تضمین می دهد که با استفاده از به روز ترین زبان ها برنامه نویسی و با امنیت بالا اقدام به طراحی صرافی ارز دیجیتال می نماید که باید گفت از این بابت جای هیچ گونه نگرانی وجود ندارد .
صرافی های مجاز دارای جواز کسب از اتحادیه صرافان کشور
90 روز
07 تیر 1401